FAQ 

DE HUISREGELS


De Buurt heeft een aantal huisregels waar ieder zich aan moet houden. Deze regels vind je hier.
COVID-19 MAATREGELEN


De Buurt 1.5 zal geheel naar protocol worden ingedeeld, want laten we voorop stellen dat ieders gezondheid met stip op nummer 1 staat. Daarom zullen wij diverse maatregelen treffen, huisregels hanteren en iets anders te werk gaan dan normaal. Maar dit uiteraard met als doel om zo samen de hele zomer te kunnen genieten! Om samen de hele zomer te kunnen genieten moeten we ons houden aan de maatregelen en regels die er zijn. Het kan niet anders dan een mooie zomer worden als we allen ons gezonde verstand en de 1,5m aanhouden. Lees alle maatregelen die De Buurt hanteert hier.
MOET IK RESERVEREN?


Ja. MAAR reserveren kan zowel op de website als aan de deur. Vanwege de COVID-19 maatregelen, zijn we verplicht alleen op reservering te werken. Wil je zeker zijn van een plekje? Dan is het verstandig om vooraf op de website te reserveren. Dat kan hier. Spontaan zin om op ons terras te chillen? Dat kan ook! Wij maken on the spot een reservering voor je aan, zodat je meteen terecht kan. Let op: vol = vol.
IK WIL GRAAG VOOR MEER DAN 8 PERSONEN RESERVEREN. KAN DAT?


Jazeker! Bij meer dan 8 personen kan je telefonisch of via de mail reserveren. LET OP: niet meer dan 4 personen per tafel!
IK HEB EEN ANDERE VRAAG


Stuur ons een berichtje via Instagram, onze Facebook-pagina, bel naar 071-820 0302 of mail naar info@debuurt-leiden.nl
HOE KAN IK BESTELLEN MET DE QR CODE?


De Buurt werkt met een QR-code bestel systeem. Op iedere tafel zit een QR-code geplakt die je kunt scannen met de camera van je telefoon. Scan de code, plaats je bestelling en reken direct af met iDeal. Wel zo makkelijk! Drankjes kan je meteen afhalen bij de bar. Zodra je eten klaar is krijg je een sms’je om deze op te komen halen bij de foodbar!
IK BEN MET MEER DAN 4 PERSONEN UIT VERSCHILLENDE HUISHOUDENS. KUNNEN WIJ BIJ ELKAAR ZITTEN?


Iedereen mag bij aankomst zelf een tafel uitzoeken. Kom je met meer dan 4 personen (mits niet uit 1 huishouden) dan mogen jullie tafels bij elkaar uitkiezen, maar houd altijd 1,5m afstand. We kunnen helaas niet garanderen dat er genoeg tafels bij elkaar beschikbaar zijn. Het helpt als jullie samen, op tijd, naar De Buurt komen.
MOET IK ENTREEKOSTEN BETALEN?


Ja. De entreekosten op reguliere dagen bedragen € 1,50 per persoon, deze kunnen worden betaald bij de Buurtkassa bij de entree van De Buurt 1.5. Deze € 1,50 gaat in onze grote spaarpot die wij aan het einde uitkeren aan onze lokale leveranciers die het mede mogelijk maken dat De Buurt 1.5 georganiseerd kan worden en waarmee wij hen een helpende hand willen bieden. Een soort Leids goed doel dus!
IK WIL GRAAG KOMEN BBQEN. WAT MOET IK DOEN?


Als je wilt komen BBQ'en kan je via de website reserveren voor 'BBQ'en in de Buurt'. Vul je gewenste tijd, datum, gegevens en aantal personen in. Geef daarnaast in het opmerkingen veld aan hoeveel vlees, vis of vega pakketen je wilt reserveren. Bij aankomst wordt je bij het kassahuisje verzocht om aan een tafel met een rode streep te gaan zitten. Dit zijn onze BBQ tafels. Als je je plekje hebt gevonden kan je de pakketen via de QR-code bestellen en afhalen samen met onze BBQ krat. Hierin vind je verdere instructies. Zit je al op het terras en krijg je spontaan ook zin om te BBQ'en? Dat kan! Informeer bij de bar of er nog BBQ's en BBQ tafels beschikbaar zijn.
HOE KAN IK EEN JEU DE BOULES BAAN RESERVEREN?


Jeu de Boulen kan vanaf 2 personen en kost € 10,- per uur, hiervoor krijg je uiteraard opgepoetste ballen. De entreekosten komen hier nog wel bij. De banen kunnen hier worden gereserveerd, iedere baan heeft zijn eigen terrasje. Is je uur voorbij? Lever de ballen dan in bij de bar.

De Buurt 1.5 is een initiatief van de Collectie, De Buurt BV, Firma Bolwerk en Citystone Group BV

© Copyright 2020 Pronkstuk BV | Privacyverklaring

Video in de banner door Michiel Voogt Producties