PROGRAMMA 

The Confetti Ravers

Deze heren zijn voor het feest geboren. Van de billenglijers naar quilty pleasures, Van zing je schor tot stamp tot kramp zullen deze heren de gehele dansvloer in vuur en vlam zetten. Afgeladen met confettikanonnen, hun favoriete opblaasdieren en natuurlijk hun energieke feestdrang zijn ze klaar om de Lammermarkt op zn kop te zetten!

Barry Badpak

De Koning van de Bar mag natuurlijk niet ontbreken op het gezelligste Koningsfeestje van Nederland. Ome Barry, The Voice en Dikkie B hebben hun grasmaaier weer klaarstaan om de gehele tent af te breken.

Barry-Badpak-Burolivemuziek.nl-.jpg

Lekker Weer

80’s, 90’s en zeroes... bovenal allemaal lekker om weer te horen! Van hiphop tot dance classics en van de mooiste evergreens tot geilste guilty pleasures. Lekker Weer blendt het allemaal tot unieke medleys om vervolgens in razend tempo door de afgelopen decennia heen te denderen. Ruim 100 hits in amper 2 uurtjes, het is één grote medley madness!

LekkerWeer _ Vierkant.jpg

Leiden zingt Hazes met

Andere Hazes

René van Beeten is de meest bekende imitator van André Hazes. Al ruim 20 jaar staat René op de buhne met zijn André Hazes act. Dankzij zijn enthousiasme, gedrevenheid en uiteraard het grote Hazes repertoire zorgt René altijd voor een gezellig meezingfestijn. Geniet van een onvervalst Amsterdams geluid. 

andrehazestributeHD.jpg

Gebroeders Scooter

De Gebroeders Scooter zorgen met hun toeter voor totale escalatie. Geen liedje laten ze onberoerd en geen dansvloer laten ze stil staan.

Ook wel bekend van hun Totale Escalatie Toeter Mixtapes!

De Slechte Band

De Slechte Band uit Leiden is een gezellige Nederlandstalige feestband en speelt ‘nedersmart’. Een combinatie van nederpop en smartlappen. Lekkere vooral Nederlandstalige eigen of geleende meezingers met een vette knipoog en hier en daar een Frans, Engels en Leids liedje.

DJ's Haas & Herke

De Guilty Pleasure koningen van de Sleutelstad staan klaar om jullie de gladste, smerigste, maar oh zo lekkere hitklappers te voeren die er maar zijn!

Ontzet 4-10-21 (128).jpg

Haas & Herke's

Happy Hardcore Half Hour

De ultieme guilty pleasure is natuurlijk Happy Hardcore. De Guilty Pleasure koningen van Leiden moeten dan natuurlijk ook wel een heuse Happy Hardcore Show eruit gooien onder de noemer 'HHHHHH'.

Haal je aussie uit de kast en die Air Maxxies uit het vet!

Sax on Decks

Deze DJ met saxofonist combinatie is alles wat je wilt! Van house tot funk tot disco tot groove tot deephouse... je kan het niet verzinnen of deze heren verrassen je!

Press_Picture_Studio-min.png

Hitmeister B

Hitmeister B warmt het feestje op met een vrolijke kinderdisco die uitloopt in een lekkere sing-a-long voor iedere leeftijd.

Ontzet 4-10-21 (10).jpg

DC DANCE

DC Dance biedt een veilige omgeving om jouw muzikale kant te ontwikkelen door middel van dans, zang en acteer lessen.

 

Van klassiek ballet en modern contemporary tot hip hop en afro. Voor ieder wat wils. En dat laten ze zien tijdens hun dansvoorstelling op Koningsdag.

DC Dance for everybody vierkant.jpg

 STAGE 2 

Karibu

Karibu host de 2de stage!

Dj Rafiki en zijn vrienden nemen je mee op een muzikale reis door Afrika. Verwacht de beste afrobeats uit heel Afrika!

66038553_2372381069647514_6953740373655027712_n.jpeg

 STAGE 2 

DJ Rafiki

Rafiki leeft voor Afrikaanse muziek en verspreidt graag zijn liefde! Al meer dan 10 jaar verzamelt hij de meest opzwepende hedendaagse afrobeats uit Sub-Sahara Afrika. Zijn collectie gaat van Oost-Afrikaanse stijlen zoals Genge, Bongo Flava & Kidandali tot westerse stijlen zoals Coupé Decalé, Afro-soca, highlife. Centraal, Zuid en meer. 

Rafiki & Kanvie bij Schuren bij de buren .jpg

 STAGE 2 

Austin J

Austin J a.k.a. de Fufu Ambassador is zonder twijfel de meest invloedrijke Afro-DJ van Nederland die de Afrikaanse cultuur verspreidt op alle manieren mogelijk. Hij gelooft dat waar je ook vandaan komt in Afrika, we allemaal één zijn. 

AustinJ.jpeg

 STAGE 2 

Recab

Recab heeft niet alleen een passie voor dansen, hij heeft er zijn levensstijl van gemaakt. 'Ik hou er gewoon van om positieve vibes, positieve energie te verspreiden en te zien hoe iemand het met slechts een kleine beweging kan vastleggen'. Hij heeft niet alleen de moves, hij heeft de woorden, het ritme en de Karibu-vibes. Rey's aanwezigheid komt overeen met wat Karibu Events al meer dan 5 jaar met woorden probeert te omschrijven als: Karibu Vibes.

Recab1.jpeg

 STAGE 2 

Ibou Ndong & friends

Ibou Ndong is een Djembé-speler geboren in een van de ghetto's van Dakar, Medina genaamd, een plek met veel artiesten en vol leven. Deze plek, de muziek en de liefde voor Djembé nam hij vanaf begin 2014 mee naar Nederland. Zijn drums kan je diep van binnen voelen. Kom en voel het zelf!

Ibou.jpeg
 

 KIDS PROGRAMMA 

Repair Kid

Repair Kid is een reizende caravan vol met oude apparaten en gereedschap. Iedereen mag slopen en creëeren, want van oude apparaten valt nog heel veel te maken en te ontdekken! Ontdek de kunstenaar in jezelf!

Waarschuwing: ook veel te leuk voor volwassenen ;)

34596877_416586392149068_4573060273727864832_n.jpeg

Technika10

Knutselen voor gevorderden! Onder begeleiding kunnen kids met echt gereedschap aan de slag om een waar meesterwerk te maken die uiteraard mee naar huis mag worden genomen. En wat is nu mooier dan je eigen Molen de Valk maken!

18194143_245810942559948_8655126883604977040_n.jpeg

Hollands Springkussen

Op Koningsdag kunnen een paar tulpen natuurlijk niet ontbreken. Dit mega springkussen staat klaar voor alle springkunsten van de kids!

20181022_153937-1536x1152.jpeg

Toffe spellen

Pitzak gooien, reuze sjoelbak, klompen vangen, Vier op een Rij XXL, kegelbaan, hoefijzer werpen, Jenga XXL, reuze ring werpen, gaten kaasspel en meer!

CORNHOLE 4.JPG

Tea Party

Deze Koningsdag waan je je in Wonderland bij de stand van Storybook Events. Schuif aan
bij deze wonderlijke Tea Party en doe mee met de originele spellen, zoals de theekopjes-
race. Heb jij als eerste je theepot gevuld?

DSC_0292.JPG

Popcorn & Pyjama 

Doe mee aan een leuke actie op het Koningsfeestje, waarmee je het feestje Popcorn & Pyjama’s kan winnen. Misschien vier jij dit jaar wel je verjaardag met een slaapfeestje in deze schattige tentjes!

IMG_20210930_082820__01__01.jpg

Sugarbabes

Deze dames van suiker zijn onweerstaanbaar! Van grote lollies tot prachtige ballonnen en van fraaie suikerspinnen tot overheerlijke popcorn. Je kan je geluk niet op!

image0 (2).jpeg

Crêpe-estafette

Zwierig, luchtig, en met enige nonchalance…zo draai je een crêpe. Geen afgemeten precisie maar op gevoel.  Voeg daarbij de juiste presentatie en smaakbeleving. Dat is “de Franse slag” die je proeft in de crêpes die we jou willen serveren.