RESERVEREN 

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen is reserveren voor De Buurt verplicht, dit kan online of bij onze Buurtkassa bij de entree. Je reserveert een plekje op het Festival Terras, onze binnenzaal of één van onze spellen. Wil je iets exclusiefs afhuren of ben je met een grote groep? Neem dan contact met ons op via de mail.

 

De entreekosten op reguliere dagen bedragen € 1,50 per persoon, deze kunnen worden betaald bij de Buurtkassa bij de entree van De Buurt. Deze € 1,50 gaat in onze grote spaarpot die wij aan het einde uitkeren aan onze lokale leveranciers die het mede mogelijk maken dat De Buurt georganiseerd kan worden.

 HOE WERKT ONLINE RESERVEREN? 

1. Kies de datum waarop je wilt reserveren.

2. Geef aan met hoeveel personen je komt. Online kan dit tot maximaal 8 personen. Neem contact met ons op via whatsapp of telefoon als je met meer dan 9 personen per tafel wilt komen.

3. Kies een aankomsttijd, zodat wij de bezoekersstromen kunnen reguleren of reserveer een van onze vele spellen. Hoelang je wilt blijven is helemaal aan jou! Bij binnenkomst kan je een tafel op het terras of in onze binnenzaal (DOJO) uitzoeken. Let op: je reserveert geen vaste tafel, bij binnenkomst mag je zelf een tafel uitzoeken.

4. Vul je gegevens in, deze hebben we nodig voor contact- en brononderzoek.

5. Bevestig je reservering en je zomer is compleet!

> Reserveren kan dus ook aan de deur, ook als er online niet meer gereserveerd kan worden!

> Bij aankomst mag je zelf een tafel uitzoeken. Kom je met meer dan 4 personen (mits niet uit 1 huishouden) dan mogen jullie tafels bij elkaar uitkiezen, maar houd altijd 1,5m afstand.

NOTE: je reservering wordt 15 min na gereserveerde tijd en bij geen gehoor automatisch geannuleerd. En kom op tijd, want alleen zo kunnen we alle bezoekersstromen reguleren.

 SPELLEN 

- Jeu de Boules kan vanaf 2 tot 6 personen en kost € 5,- voor 30 min | € 10,- voor 60 min

- Footpool kan vanaf 2 tot 6 personen en kost € 7,50 voor 30 min | € 15,- voor 60 min

- Cornhole kan vanaf 2 tot 6 personen en kost € 3,75 voor 30 min | € 7,50 voor 60 min

- Tafeltennis kan vanaf 2 tot 6 personen en kost € 3,75 voor 30 min | € 7,50 voor 60 min

- Darts & Tafelvoetbal zijn van het huis, wel even reserveren bij de bar als je er bent!

*De entreekosten komen hier nog wel bij.

**Voor alle spellen geldt dat de prijs inclusief spelmaterialen is

> De spellen kunnen ook hieronder worden gereserveerd, iedere baan heeft zijn eigen terrasje of tafel.

 EVENTS 

Alle events & tickets zijn te vinden op onze agenda! Voor events kan er niet een reservering worden gemaakt via onderstaand systeem, maar dient een ticket te worden gekocht.